Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ



        Δεῖ δή χρημάτων καί ἄνευ τούτων οὐδέν …. έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Κάπως έτσι το σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε  να οργανώσουμε ένα παζάρι, ένα Bazaar αν προτιμάτε, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ένα ακόμα bazaar; Γιατί όχι!
    Ξέρετε ότι το Ιατρείο δεν δέχεται χρηματικές δωρεές από κανένα και αυτή η καταστατική δέσμευση τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια από τα μέλη/εθελοντές.  Ωστόσο, παρά τη συγκινητική συμπαράσταση των συμπολιτών μας και του Δήμου, οι προσφορές δεν καλύπτουν όλες τις ανάγκες, που διαρκώς πολλαπλασιάζονται όσο το έργο του Ιατρείου γιγαντώνεται.  Πήραμε λοιπόν εμείς, οι φίλοι του ΜΚΙΕ, την πρωτοβουλία να γίνουμε χορηγοί του και  με τη βοήθεια τη δική σας και τη δική μας να μπορέσουμε (από τα έσοδα του bazaar) να προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης, από αυτά που χρειάζονται για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αντιμετωπίσουμε ανάγκες σε είδη που καθημερινά παρουσιάζονται και τα οποία δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καλυφτούν παρά μόνο από χορηγίες. Είναι το δικό μας αντιχάρισμα, το αντίδωρο στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που γίνεται στο ΜΚΙΕ.
      Πώς μπορείτε να βοηθήσετε και σεις στην οργάνωση του bazaar; Ενημερωθείτε από τις ανακοινώσεις  του blog μας! Εκεί θα βρίσκετε λεπτομερείς πληροφορίες και όλα όσα αναφέρονται στην προσπάθεια αυτή!

     Περιμένουμε τη δική σας βοήθεια και συμμετοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου