Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BAZAAR ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ



Εμείς, που αυτοπροσδιοριζόμαστε ως "Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)", είμαστε μια ομάδα εθελοντών, που η κρίση και η συνεπακόλουθη κατάρρευση του δημόσιου Συστήματος Υγείας, μας οδήγησε να αγκαλιάσουμε το ΜΚΙΕ.
    Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το ΜΚΙΕ προσφέροντας τις υπηρεσίες μας εθελοντικά, όπως όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στο Ιατρείο και αποφασίσαμε  να οργανώσουμε ένα Bazaar στις 30 Μαρτίου, λίγο πριν από το Πάσχα,  για να ενισχύσουμε και υλικά τη λειτουργία του.
Σε τι διαφέρει αυτό το Bazaar;    Όπως σας προαναφέραμε  το Ιατρείο, επειδή δε δέχεται      χρηματικές δωρεές, στηρίζει τη λειτουργία του στις προσφορές σε είδος (φάρμακα, παιδικά εμβόλια, γάλατα και πάνες, ιατρικό εξοπλισμό κλπ).  Ωστόσο, παρά τη συγκινητική συμπαράσταση των συμπολιτών μας, οι προσφορές δεν καλύπτουν όλες τις ανάγκες (όπως είναι τα καθημερινά λειτουργικά έξοδα  και η συντήρηση του ιατρικού εξοπλισμού) που διαρκώς πολλαπλασιάζονται, όσο το έργο του Ιατρείου γιγαντώνεται. 
   Εμείς λοιπόν, οι εθελοντές του, πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε το Πασχαλινό Bazaar και  από τα έσοδά του να στηρίξουμε τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του. Είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε ανάγκες που καθημερινά παρουσιάζονται και δεν μπορούν να καλυφτούν διαφορετικά.
   Παράκληση δική μας είναι να μας προσφέρετε είδη, τα οποία θα διαθέσουμε στο Bazaar που διοργανώνουμε στις 30 Μαρτίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου