Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ & ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BAZAARΠλησιάζει η μέρα για το Bazaar του Πάσχα και είναι καλό να ανασκουμπωθούμε όλοι οι Εθελοντές και Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, για να έχει επιτυχία και να πετύχουμε το μέγιστο και βέλτιστο όφελος για το Ιατρείο μας. Πιο συγκεκριμένα:
  • Υπάρχει μεγάλη ανάγκη προσφοράς ειδών: για πώληση στο bazaar, για το κυλικείο, για τη λαχειοφόρο.
  1. Είδη για πώληση: μπορεί να είναι ποτά και γλυκά, κοσμήματα, βιβλία σε άριστη κατάσταση, διακοσμητικά μικροαντικείμενα και άλλα (όχι ρουχισμός)
  2.  Είδη για το κυλικείο: προσφορές σε κρεατικά (σουβλάκια, μπριζολάκια), πίτες και σαλατικά. Εδώ χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της Ομάδας bazaar, για λεπτομερή πληροφόρηση.
  3. Δώρα για τη λαχειοφόρο: μπορείτε να επιστρατεύσετε γνωστούς και φίλους (καλλιτέχνες, εμπόρους, επαγγελματίες) για να προσφέρουν είδη που θα εμπλουτίσουν τα δώρα που θα κληρώσουμε στις 29 Μαρτίου. Ένα καρτάκι με κάποια προσφορά από το ζαχαροπλαστείο ή το κομμωτήριο της γειτονιάς σας, ένα εισιτήριο θεάτρου ή συναυλίας έχουν χαμηλό κόστος όμως μπορούν να μετατραπούν  σε ένα ακόμα δώρο για τη λαχειοφόρο.
  • Διαφήμιση του bazaar. Διαδώστε το νέο σε φίλους και γνωστούς, κινητοποιήστε τους να έρθουν κι αυτοί στο bazaar, ενταχθείτε και σεις στην ομάδα του fb "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΚΙΕ" για να ενημερώνεστε και να κοινοποιείτε τις ανακοινώσεις. Και μην ξεχνάτε:
  • Το bazaar οργανώνεται από μία Ομάδα Εθελοντών, ανοιχτή σε όλους, στην οποία μπορεί να πάρει μέρος ο καθένας από εσάς. Απαιτείται μόνο καλή διάθεση και τίποτε άλλο. Το κέρδος είναι η χαρά της συμμετοχής στην κοινή προσπάθεια, που δεν είναι άλλη από την επιτυχία του ΜΚΙΕ στο έργο του!
Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε να σας δούμε δίπλα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου