Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ BAZAAR

    Εμείς, οι "Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)", εθελοντές και φίλοι, που ζούμε καθημερινά από κοντά τον τιτάνιο αγώνα του ΜΚΙΕ να στηρίξει τον άνεργο, ανασφάλιστο και άπορο συνάνθρωπό μας, διοργανώνουμε και φέτος το Πασχαλινό μας Bazaar και την Παιδική Γιορτή στις 10 Απριλίου, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε τα τελευταία χρόνια κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.
   Σε τι διαφέρει αυτό το Bazaar; Είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε με τα έσοδά του λειτουργικά έξοδα και αναγκαίες δαπάνες του ΜΚΙΕ, που καθημερινά παρουσιάζονται και δεν μπορούν να καλυφτούν διαφορετικά (θυμίζουμε ότι το Ιατρείο μας δεν δέχεται δωρεές σε χρήματα).
Εσείς μπορείτε να βοηθήσετε αυτήν την προσπάθεια με πολλούς τρόπους:   
-          διαδίδοντας και κοινοποιώντας το μήνυμά μας και τη σελίδα μας στο facebook
-          προσφέροντας είδη, τα οποία θα μπορούμε να τα διαθέσουμε στο Bazaar
-          και φυσικά συμμετέχοντας ενεργά στο Bazaar. Οι Εθελοντές και οι Φίλοι μας έχουν δημιουργήσει για σας με μεράκι λαμπάδες, κοσμήματα, είδη χειροτεχνίας, λιχουδιές και άλλα, ενώ στο "Γιουσουρούμ" θα βρείτε ένα σωρό ευκαιρίες!

   Στείλτε το μήνυμά σας και θα σας ενημερώσουμε για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε. Πληροφορίες θα βρείτε και στο blog μας filoi-tou-mkie.blogspot.gr, σε παλιότερες αναρτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου