Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ το Bazaar και τη Λαχειοφόρο;

Επειδή πολλοί από τους φίλους μας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με προσφορά ειδών και υπηρεσιών στο bazaar μας και ρωτούν τι και πώς, ας κωδικοποιήσουμε τις σχετικές πληροφορίες.

ΧΩΡΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ

   Το bazaar, όπως γνωρίζετε, θα γίνει στις 10 Δεκεμβρου, από τις 10 πμ μέχρι τις 6 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης), δίπλα ακριβώς από το Ιατρείο μας.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ;

   Επειδή δεν υπάρχει δικός μας αποθηκευτικός χώρος, ούτε και το Ιατρείο μπορεί να μας παραχωρήσει έστω και για λίγο μία του αίθουσα για να φυλάμε τις προσφορές, σας παρακαλούμε να φέρετε τα είδη που θέλετε να διατεθούν στο  bazaar το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου (τότε θα γίνεται το "στήσιμο" του bazaar στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου). Σε ειδικές περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 694.7931.529.

ΤΙ ΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    Όπως μας έχουν δηλώσει οι φίλοι μας μέχρι αυτή τη στιγμή, στο bazaar θα διατεθούν προς πώληση:

  • Γούρια και χριστουγεννιάτικα είδη
  • Χειροτεχνήματα των Εθελοντών & Φίλων μας
  • Προϊόντα αρωματοθεραπείας και σαπούνια
  • Γλυκά του κουταλιού, σοκολατάκια, κέικ, μπισκοτάκια και άλλες γλυκές αμαρτίες
  • Μαρμελάδες χειροποίητες
  • Λικέρ σπιτικά 
  • Βιβλία και άλλα είδη

 Θα υπάρχει επίσης και ο χώρος του "Γιουσουρούμ" με διάφορα μικροαντικείμενα, πολλά από τα οποία είναι πραγματικές ευκαιρίες για όσους ξέρουν να ψάχνουν.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ;

    Υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες για προσφορές - άλλωστε και η εφευρετικότητα του Έλληνα είναι ανεξάντλητη! Π.χ.

  •  Αν είστε επαγγελματίας μπορείτε να μας δωρίσετε καρτούλες με προσφορές σε υπηρεσίες και είδη (π.χ. από κομμωτήρια, ζαχαροπλαστεία κλπ) για να διατεθούν προς πώληση. Θα παρακαλούσαμε όμως να μην ζητήσετε διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας.
  • Μπορείτε να προσφέρετε εισιτήρια ή προσκλήσεις για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κλπ ακόμα και εισιτήρια εκδρομών ή τη δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχειακή μονάδα.
  • Μπορείτε επίσης να στηρίξετε τη λαχειοφόρο μας (που γίνεται παράλληλα) προσφέροντας κάποιο δώρο, που θα μπει κι αυτό στην κλήρωση.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ; 

Ασφαλώς! Γνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τα είδη αυτά:  οι πάνες και τα γάλατα (1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας και εβαπορέ για παιδιά) "φεύγουν" διαρκώς και το Ιατρείο δεν έχει τα μέσα για να τα αναπληρώνει. Όσοι λοιπόν θέλουν να γίνουν οι ίδιοι χορηγοί, μπορούν να ενισχύσουν αφήνοντας πάνες και γάλατα στο σημείο συγκέντρωσης που θα υπάρχει στην είσοδο.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ;

Όπως γνωρίζετε, παράλληλα με το Bazaar γίνεται και η παιδική μας γιορτή. Αν γνωρίζετε να κάνετε μπαλονοκατασκευές ή face painting ή μπορείτε να απασχολήσετε δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους, η βοήθειά σας είναι ευπρόσδεκτη. Απαραίτητα όμως θα πρέπει προκαταβολικά να συντονιστείτε μαζί μας λίγες ημέρες πιο πριν.  


ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΒΑΖΑΑR; 

Φυσικά! Λίγο πριν ή λίγο μετά τα ψώνια σας ή όση ώρα το παιδί που συνοδεύετε θα συμμετέχει στην παιδική γιορτή, εσείς θα μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας ή να δοκιμάσετε τις νοστιμιές που ετοιμάζει ένα μεγάλο επιτελείο εθελοντών πίνοντας την μπίρα ή το αναψυκτικό σας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ;

Με μεγάλη μας χαρά θα δεχτούμε είδη για το κυλικείο μας. Αυτά μπορεί να είναι κάποια σπεσιαλιτέ δική σας που θα θέλατε να την προσφέρετε στους καλεσμένους μας ή ακόμα και είδη που μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στο κυλικείο μας (κέικ, αναψυκτικά κλπ). Απαραίτητα όμως θα πρέπει να συντονιστείτε με την κ. Μαρίττα Κόρλεϋ, που είναι η  υπεύθυνη για τη λειτουργία του κυλικείου, για την ποσότητα, το είδος και το πώς και πότε θα μας το φέρετε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου