Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Οι  Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού
                                                                                     




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

Όπως είναι γνωστό σε όλους, το Ιατρείο μας, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού στηρίζεται στην αγάπη, στην ευαισθησία και στην ανιδιοτελή προσφορά των συμπολιτών μας. Γι' αυτό λοιπόν κι εμείς, "Οι Φίλοι του ΜΚΙΕ" απευθυνθήκαμε με την παρακάτω επιστολή σε όλους αυτούς τους συμπολίτες μας, για να στηρίξουν και τη δική μας προσπάθεια. Και ανταποκρίθηκαν! Τους ευχαριστούμε!

                                                                                                  Ελληνικό, 12 Νοεμβρίου 2018
Αξιότιμοι
Κυρίες και Κύριοι, 
Απευθυνόμαστε σε εσάς και στην επιχείρηση που εκπροσωπείτε, για να σας ζητήσουμε να γίνετε και φέτος αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ).
   Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, μια πλήρως εθελοντική δομή αλληλεγγύης,  ξεκίνησε τη δράση της το Δεκέμβρη του 2011, για να προσφέρει Α/βάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε όλους αυτούς που η κρίση τούς είχε στερήσει το δικαίωμα πρόσβασης στο σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα έδινε τον αγώνα για το αυτονόητο: το ανθρώπινο δικαίωμα στην Υγεία. Ακόμα και σήμερα, που νομοθετικά έχει θεσπιστεί η ελεύθερη και χωρίς διακρίσεις πρόσβαση των ανασφάλιστων συμπολιτών μας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, η λειτουργία του Ιατρείου μας είναι απαραίτητη. Κι αυτό γιατί είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που λόγω  της φτωχοποίησης αδυνατούν να καταβάλουν ακόμα και την ελάχιστη συμμετοχή τους για την προμήθεια των φαρμάκων τους, αλλά και γιατί το Ιατρείο μας, με πνεύμα αλληλεγγύης, στηρίζει με ιατροφαρμακευτικό υλικό τη λειτουργία και άλλων κοινωνικών Ιατρείων και Δομών, Δημόσιων και Ιδιωτικών.  
    Όπως γνωρίζετε, το ΜΚΙΕ δεν είναι Μ.Κ.Ο. 
δεν χρηματοδοτείται, 
      δεν έχει σπόνσορες,  δεν δέχεται χρηματικές δωρεές 
                 και κανείς δεν αμείβεται για το έργο που προσφέρει στο Ιατρείο
     Η λειτουργία του στηρίζεται από τις προσφορές των φίλων του σε είδος (φάρμακα, εμβόλια, βρεφικά γάλατα  & πάνες, ιατρικό εξοπλισμό) και από την αναγνώριση του έργου του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όμως οι προσφορές δεν είναι πάντοτε αρκετές για να εξασφαλίσουν τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Ιατρείου. Γι' αυτό  λοιπόν, “Οι Φίλοι του Μητροπ. Κοινων. Ιατρείου. Ελληνικού”, μια άτυπη ομάδα εθελοντών και φίλων του Ιατρείου, οργανώνουμε κάθε χρόνο Bazaar και Λαχειοφόρο, για να καλύψουμε εμείς πλέον τις ανάγκες του Ιατρείου, όσες δεν μπορούν να καλυφτούν διαφορετικά.   
    Παράκληση δική μας είναι να μας προσφέρετε είδη, τα οποία θα διαθέσουμε στο Bazaar στις 9 Δεκεμβρίου 2018 (σε χώρο δίπλα από το ΜΚΙΕ) και στη Λαχειοφόρο μας. Για προσφορές ή και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο της Ομάδας διοργάνωσης του Bazaar, στο τηλ. 694.7931.529 (Κων. Καλαφάτης)
                                                 Σας ευχαριστούμε 
                                        για  το χρόνο που διαθέσατε και τη συνεργασία σας,
                                      Η Ομάδα διοργάνωσης του Bazaar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου