Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Επιτρέψτε μας να σας συστηθούμε!

    Εμείς, που αυτοπροσδιοριζόμαστε ως "Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)", είμαστε μια ομάδα ανήσυχων και δραστήριων πολιτών, που η Κρίση και η συνεπακόλουθη κατάρρευση του δημόσιου Συστήματος Υγείας, μας οδήγησε να αγκαλιάσουμε το ΜΚΙΕ.
    Βιώνουμε όλοι τη βίαιη και ραγδαία επιδείνωση του βιοτικού μας επιπέδου και θελήσαμε να μην περιοριστούμε στο ρόλο του άβουλου και παθητικού θεατή των εξελίξεων. Γιατί δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για όσα συμβαίνουν γύρω μας, όταν μαζί με τα τραγικά οικονομικά αδιέξοδα βλέπουμε μανάδες να μην έχουν γάλα για τα παιδιά τους και ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας να καταδικάζονται σε θάνατο, επειδή δεν μπορούν να έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
     Στηρίζουμε λοιπόν με κάθε τρόπο το ΜΚΙΕ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του προσφέροντας τις υπηρεσίες μας εθελοντικά, όπως όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στο Ιατρείο και θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κάνουμε αυτό, σε ένα κοινό αγώνα, σε έναν κοινό αγώνα για ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας στο οποίο θα έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου