Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Ένα μεγάλο-μεγάλο "ευχαριστώ"

     Το Σάββατο που μας πέρασε, 15 Δεκέμβρη, έγινε το πρώτο μας bazaar! Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους Εθελοντές του Ιατρείου μας, που τη ζήσαμε και την απολαύσαμε όσοι πήραμε μέρος: είδαμε ένα πλήθος επισκεπτών -δικών μας καλεσμένων και φίλων του ΣΠΑΖ, που έκανε σε διπλανή αίθουσα το δικό του bazaar - να γεμίζουν την αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου. 
    Ήταν πράγματι πολύ επιτυχημένο το πρώτο μας bazaar. Όχι μόνο γιατί ανταποκρίθηκαν τόσοι και τόσοι συμπολίτες μας στην έκκλησή μας να γίνουν με τη συμμετοχή τους συμμέτοχοι στον αγώνα που δίνουμε για να στηρίξουμε το ΜΚΙΕ, αλλά γιατί και άλλοι τόσοι ενημερώθηκαν για τη δράση μας και εκδήλωσαν την επιθυμία τους να σταθούν στο πλάι μας. Ήδη νέοι συνεργάτες προστέθηκαν ή πρόκειται να ενταχθούν στο δυναμικό των εθελοντών, ενώ άλλοι επισκέπτες πρότειναν συνεργασία με άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται σε αντίστοιχες κοινωνικές δράσεις.
   Ένα μεγάλο-μεγάλο "ευχαριστώ" αξίζει λοιπόν σε όλους τους συνεργάτες και υποστηρικτές μας, στους επισκέπτες που άφησαν τον οβολό τους ή τις πάνες και τα βρεφικά γάλατα, αλλά και σ' αυτούς ακόμα που έκατσαν να αφουγκραστούν την αγωνία μας και τον αγώνα του ΜΚΙΕ για ένα δημόσιο, δωρεάν σύστημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου