Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Επειδή πολλοί από τους φίλους μας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο bazaar μας και ρωτούν τι και πώς, ας κωδικοποιήσουμε τις πρώτες πληροφορίες.
ΧΩΡΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ
   Το bazaar, όπως όλοι γνωρίζετε, θα γίνει την Κυριακή, 21 Απριλίου, από τις 10 πμ μέχρι τις 6 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, δίπλα ακριβώς από το Ιατρείο μας.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ;
   Επειδή δεν υπάρχει δικός μας αποθηκευτικός χώρος, ούτε και το Ιατρείο μπορεί να μας παραχωρήσει έστω και για λίγο μία του αίθουσα για να φυλάμε τις προσφορές, σας παρακαλούμε να φέρετε τα είδη που θέλετε να διατεθούν στο  bazaar την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο) ή το αργότερο το πρωί της Κυριακής (8-10), λίγο πριν ανοίξουμε τις πόρτες στο κοινό.

ΤΙ ΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    Όπως μας έχουν δηλώσει οι φίλοι μας μέχρι αυτή τη στιγμή, στο bazaar θα διατεθούν προς πώληση:
  • Λαμπάδες χειροποίητες
  • Κοσμήματα χειροποίητα
  • Προϊόντα αρωματοθεραπείας και σαπούνια
  • Γλυκά του κουταλιού, σοκολατάκια, κέικ, μπισκοτάκια και άλλες γλυκές αμαρτίες
  • Μαρμελάδες χειροποίητες
  • Ποτά (ρακόμελο, λιμοντσέλο, λικέρ βύσσινο και αμύγδαλο)
  • Διάφορα διακοσμητικά
  •  Θα υπάρχει επίσης και ο χώρος του "Γιουσουρούμ" με διάφορα μικροαντικείμενα
  • και θα λειτουργήσει Bar με χειροποίητα σπιτικά μεζεδάκια, τσιπουράκι κλπ

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ;

       
    Κάθε προσφορά που μπορεί να προσφέρει στο bazaar μας είναι ευπρόσδεκτη: μπορείτε π.χ. να φτιάξετε μεζεδάκια για το Bar ή ό,τι άλλο επιθυμείτε και θέλετε να προσφέρετε
    Υπάρχουν πολλές ακόμα ιδέες για προσφορές - άλλωστε και η εφευρετικότητα του Έλληνα είναι ανεξάντλητη! Π.χ.
  •  Αν είστε επαγγελματίας μπορείτε να μας δωρίσετε καρτούλες με προσφορές σε υπηρεσίες και είδη (π.χ. από κομμωτήρια, ζαχαροπλαστεία κλπ) για να διατεθούν προς πώληση. Θα πρέπει όμως να μην ζητήσετε διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας 

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΖΑΑR; 
   
Αυτό ισχύει μόνο για όσους προσφέρουν πάνες για μωρά και παιδικά γάλατα. Γνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη στα είδη αυτά:  οι πάνες και τα γάλατα (1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας και εβαπορέ για παιδιά) "φεύγουν" διαρκώς και το Ιατρείο δεν έχει τα μέσα για να τα αναπληρώνει. Όσοι λοιπόν θέλουν να γίνουν οι ίδιοι χορηγοί, αντί να ενισχύσουν με χρήματα το bazaar, θα προσφέρουν αυτά τα είδη και θα τα ανταλλάξουν με είδη από το"Γιουσουρούμ".

Αυτά για την ώρα! Σίγουρα σε λίγες μέρες θα υπάρξει και άλλη παρόμοια ανακοίνωση. Είπαμε,  η εφευρετικότητα του Έλληνα είναι ανεξάντλητη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου